Over WL Procesmanagement

Visie & werkwijze

WL is gespecialiseerd in het opzetten, begeleiden en realiseren van recreatieprojecten. Als procesmanager ziet WL erop toe dat de te realiseren projecten georganiseerd, voorbereid, gepland, uitgevoerd en afgerond worden. We werken hiervoor integraal samen met verschillende kennispartijen. Deze bundeling van kennis en competenties, een gemeenschappelijke kijk op de recreatiemarkt en de bereidheid om problemen samen op te lossen, zorgt ervoor de te gerealiseerde projecten ook daadwerkelijk aansluiten bij de wens en verwachting van de eindgebruiker.

Directeur: Willem (Pim) Lindhout

info@wlmc.nl

Value for money

WL Procesmanagement verkoopt geen huizen, maar realiseert een lifestyle. Waar tot voor kort de markt slechts keek of er vraag was naar  recreatie woningen, gaat WL Procesmanagement een paar stappen verder. We zoeken naar de vraag achter de vraag die ook past bij de beoogde doelgroep. Waarom heeft iemand behoefte en wat zijn die behoeften precies? Mensen willen geen voorgekauwd aanbod, maar willen kiezen voor iets dat aansluit bij hun wensen en mogelijkheden. Mensen willen ‘value for money’ en dat is exact waar het in deze nieuwe tijd van de recreatiemarkt om draait.

Making Places

Uitzicht over het water en Heidelandschap, proef de rust van de natuur, voel een frisse bries door je haren; zo voelt geluk. Plekken waar je graag naar toe gaat, waar je terug blijft komen, die zorgen dat je even alles even vergeet; deze locaties ontwikkelt WL Real Estate. Het team van WL Procesmanagement werkt voor derden en op eigen risico aan plekken waar je gelukkig bent; waar je je direct thuis voelt. Met respect voor de omgeving en met als doel toegevoegde waarde te realiseren. Daar is visie voor nodig en de kennis van de recreatiemarkt en kunde om ideeën te vertalen naar een haalbaar en maakbaar plan. In de hoeveelheid van disciplines die bij elkaar komen is ons team de ‘Matching Fact’. Die met veel succes projecten ontwikkelt en realiseert met een sterke focus op de Leisure markt en residentieel vastgoed.

Businesscase Design

  • Productontwikkeling aan de hand van de wensen van een specifieke doelgroep en aan de hand van een uitgebreide marktanalyse. Uiteraard uitgewerkt op basis van verschillende kostenmodellen, programma van eisen, tijdspad en rekening houdend met de omgeving en logistieke mogelijkheden.
  • Door middel van het ontwerp de comfort van de gebruikers vergroten en zorgen voor een prettige omgeving om te verblijven of dit nu is om puur te genieten met je dierbaren of het beste werk af te leveren.
  • Elke locatie vraagt om een frisse blik, een nieuwe beleving om een comfortabele woon-, leef- en werkomgeving te realiseren.            

Projectmanagement

  • Juridische, organisatorische en financiële structurering van projecten.
  • Structuren en organiseren van de processen met focus op planning en resultaten.
  • Begeleiding van initiatief tot nazorg, het waarmaken van beelden, van droom tot droomhuis.

Product Design

  • Het samenwerkende tekenbureau die producten tekent en doorontwikkeld tot verkoopbaar product.
  • Uitgangspunt is een slim design met hoge kwaliteitseisen, efficiënt realisatieproces, die past in de omgeving en de beoogde doelgroep.

Sales

  • Klantopvolging en begeleiding tijdens en vooral ook ná koop
  • Volledige begeleiding indien gewenst en een volwaardige meedenkende partner van A t/m Z.

Maak een afspraak